joi, 7 aprilie 2011

JUSTITIA ROMANA, UN FENOMEN DEMN DE DOSARELE X

Justitia romana din regimul democratic, este un fenomen demn de dosarele X. Daca muti un par un centimetru pe terenul arabil al vecinului, esti bun de puscarie, exemplu imi sta batranica care a fost gratiata de presedintele Traian Basescu. Daca prin mijloacele de transport te faci cu un portofel nou, sau cu o gaina din curtea vecinului, garantat ai 4-5 ani de puscarie. La mizilicuri, justitia romana este promta. Unde-i lege nu-i tocmeala. In momentul cand trebuie sa rezolve cazuri grele de coruptie, crima organizata sau evaziuni fiscale de milioane de euro, justitia romana intra in moarte clinica. Poti sa le pui pe masa judecatorilor mii de dovezi concrete, daca inculpatul este un magnat, ei sufera de orbul gainilor. Daca din intamplare se gaseste un judecator cu un caz greu pe mana si vrea sa-si faca meseria facand dreptate, se gaseste tot timpul un superior, un coleg care-i da la cap. Un exemplu concret este Camelia Bogdan, care peste noapte a fost scoasa din dosarul lui Sorin Ovidiu Vantu, cu o motivatie halucinanta. Il convoaca prea des la boxa acuzatilor pe inculpat iar cel din urma nu avea timpul necesar sa-si pregateasca apararea. Ca tacamul sa fie complet, de gat Elenei Bogdan, i s-a agatat si o acuzatie de antepronuntare in cazul lui Ovidiu Turcan.

In ultimul timp am avut imensul scandal al vamilor. Toti erau interesati de regina de pe tabla de sah. Din aceasta zona nu se mai aude nimic. Singura noutate este ca un amarat de vames, care a fost in lotul arestatilor de frica sau rusine s-a spanzurat. Prin stenograme, si autodenunturi, acuzatiile ajungeau si la liderul de sindicat Vasile Marica. Nu am auzit niciodata ca acest pungas la drumul mare sa ajunga sa dea cu subsemnatul la DNA. O luna de zile Marica a disparut de pe sticlele Realitatii, dupa ce apele s-au linistit individul a aparut din nou sa se ia la tranta cu Guvernul pe la Realitatea TV. Tot pe aceasta speta se mai vehicula un nume. Un mosneag cu carnet de membru PDL, Eugeniu Petrescu. Din nou stenograme si autodenunturi duceau catre acest personaj. La fel ca si in cazul liderului de sindicat, nu am auzit ca acest personaj sa dea cu subsemnatul la DNA. Mai mult acum cateva zile in emisiunea lui Radu Moraru de pe 10TV, am vazut cateva fotografii cu acest domn in Palamentul Romaniei, stand la taclale cu diferiti parlamentari indiferent de culoarea politica. Din cate stiu acest personaj e un biet membru de partid. Cum il caracteriza Vasile Blaga mai mult un simpatizant PDL.

Dupa cum bate vantu in justitia romana, in curand din parnaie unde se milogea pentru putina sunculita ca murea de foame, aterizeaza in Parlamentul Romaniei, celebru Catalin Voicu. Dupa un an de racoare, Catalin Voicu va fii liber ca pasarea cerului sa-si poata pregati apararea. Nu mai poate influienta ancheta. Cu atat ramane, individul va scapa basma curata. Atat timp cat a reusit pe comision sa rezolve diferite dosare penale de ce nu va reusi acum sa si-si rezolve propiul dosar? Camarazii de spaga sunt tot in sistemul judiciar, de acolo doar cu picioare inainte vor pleca.

In prezent Dinel Staicu, fost militian pe timpul impuscatului si mare capitalist dupa era impuscatului, a sters-o din Romania cand a fost instintat ca trebuie sa petreaca 7 ani la mititica. Condamnarea se trage de la devalizarea Bancii Internationale a Religiilor. Cazul Hayssam e nuvela pe langa noua telenovela din justitia romana. Ciudat este faptul ca Dinel a reusit sa-si schimbe domiciliul si numele de familie, iar caschetele noastre din ministerul de interne,  habar nu aveau de acest lucru. Pana fac mandatul de arestare pe noul nume, poate-l prind pe CNP. Cu sigurnata a schimbat si o cifra doua din CNP. Cunoaste foarte bine sistemul si are relatii cu baieti grei din fosta si actuala securitate romana. Daca te duci in Craiova si intrebi autoritatile unde-i Dinel, toti ridica din umeri. Parerea mea personala este ca autoritatile din Craiova l-au condus la aeroport. I-au strans mana, s-au pupat la despartire si i-au urat succes in noua viata de peste hotare. Cand va fii nevoie, printr-o campanie electorala va fii scos ca iepurele din joben, pana atunci nu-l va deranja nimeni. In locul lui Hayssam mi-as baga ghiare-l gat. El pleca in delegatii diplomatice in acelasi avion cu marele sef de stat Ion Iliescu, si a fost nevoit sa se ascunda prin blana oilor de export, iar Dinel fanul numarul 1 a lui Ceausescu a trecut fluierand prin vama romaneasca.

Mai nou aflam ca in maxim o luna pe Otopeni, aterizeaza faimosul Nicolae Popa. Va avea si presa o paine de mancat. Eu fac pariu cu oricine ca Nicolae Popa in 4-5 luni de zile va disparea din nou ca magarul in ceata. Va cere redeschiderea dosarului FNI, fiindca a fost judecat in lipsa. Dintr-o data brusc se va imbolnavi, si va ajunge internat de urgenta la spitalul Floreasca. Ajuns pe mainile lui Bradisteanu va fii liber ca pasarea cerului. In libertate, Popa o va sterge in masina lui Sorin Ovidiu Vantu pentru alti 11 ani din tara. La nevoie isi va aduce aminte cineva de el. In cazul FNI, niciodata adevarul nu va iesi la suprafata. Nu doreste nimeni acest lucru. Ce rost are sa deschizi cutia pandorei daca nu te doare capul!!??

Un comentariu:

Ramona spunea...

Este un adevar trist,coruptia in justitie este fenomenala,o traiesc pe pielea mea,sunt intr-un proces pentru incredintare minor,desi am un dosar plin de probe impotriva tatalui fiului meu,este un dezaxat sexual cu inclinatii de pedofil,la molestat pe fiul meu,la toate astea am dovezi,inclusiv examen psihologic care spune destul de clar ca tatal sa nu aiba nici un fel de contact cu fiul deoarece prezinta un real pericol pentru copil,clar doamna judecatoare a ignorat toate probele si ii da dreptul la tatal copilului(acest pedofil) sa-l ia o luna in argentina in vacanta de vara tara de origine a tatalui,deci dupa 4 ani de umblat prin tribunale si am luptat sa-mi apar copilul de un pedofil asta e decizia doamnei judecatoare de la judecatoria sector 1 bucuresti,pentru ea nu conteaza probele il crede pe tatal copilului pe vorbe , el a fost practic o fantoma in acest proces ,nu a fost interogat nu a depus probe s-a prezentat o singura data la proces in 4 ani de zile , nu a contribuit cu nimic la cresterea copilului in acest timp. Dar in schimb e domnul maior la fortele aeriene argentiniene cu misiuni ONU,si tot sau facut dedicatii pentru el.M-am luptat si cu ministerul de justitie intr-un caz de rapire internationala de copii,si ca sa vedeti surpriza desi aveam procura de la tatal copilului sa calatoresc oriunde in lume ,eram deja divortata de el si am dovedit ca fiul meu alaturi de tata era expus la un adevarat pericol.In hotarare justitia ia dat in prima faza tatalui castig de cauza.Spunea cam asa : avand in vedere ca parata nu este divortata(hopa desi aveam divortul definitiv si irevocabil in favoarea mea depus la dosar)urmarea procura de calatorie este anulata(desi eu cand am intrat in tara cu fiul meu procura mai era valabila un an)si nu avea nici o dovada la dosar de anulare , cat despre dovada pericolului ignorata total,avand doua cd-uri cu poze cum domnul maior intretinea relatii cu un barbat,exibitionism,cyber sex ,fiind membru a unui site porno unde isi oferea serviciile,nu a contat in instanta.Important era sa castige DOMNUL MAIOR CE CONTEAZA CA EL ARE PROBLEME PSIHICE SI E PERVERS SI S-A DAT SI LA PROPRIUL COPIL.FEREASCA DUMNEZEU DE ACEASTA JUSTITIE ,DAR CEL MAI RAU CA SE JOACA CU SOARTA UNUI COPIL MINOR.AJUTORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR E DE STRIGAT LA CER.