miercuri, 9 noiembrie 2011

PLANUL DIABOLIC A LUI ILESCU PENTRU SALVAREA LUI VANTU!

Orice s-ar spune in urmatorii 1000 de ani, SOV e produsul PSD! Nascut pe vremea lui Vacaroiu si crescut pe vremea naivului Emil Constantinescu! Si salvat de afacerea FNI pe vremea lui Adrian Nastase! Faptul ca SOV trece Realitatea TV, la sfirsitul lui 2004, in tabara lui Basescu, a avut un singur motiv: frica lui Vintu in fata dezlantuitului Nastase. Se birfea atunci ca, daca ajunge Presedinte, AN il va arunca la beci pe SOV, pentru a-si legitima en fanfare mandatul. Daca va amintiti, ANul nu mai asculta in 2004 de Iliescu, ba chiar nici nu ii mai raspundea la toate telefoanele!
Cronologia evenimentelor de luni m-a pus rau pe ginduri! Luca si Vintu au fost saltati luni intre 13 si 14, exact cind PSDul era in sedinta! Imposibil ca vulpoiul Iliescu sa nu fi aflat! Acum imi dau seama ca, la ora 16, cind au iesit cu schimbarea lui Geoana de la sefia Senatului, a fost de fapt O DIVERSIUNE! O miscare foarte rapida si extrem de sireata!, prin care, in citeva secunde, i-au sucit gitul “puiului” Ponta pentru a-l invia la loc pe Mircea Geoana!

Intii l-au victimizat pe prietenul americanilor, apoi Antena Felix si astazi IRealitatea l-au transformat in superstar tv! Astazi, dupa verdictul de 29 de zile dat pentru Vintu, Iliescu si Nastase fac o pirueta magica si renunta la schimbarea lui Geoana! Pasamite, citisera si ei regulamentul, ca nu-l stia vicleanul Iliescu! Si se vedea de la o posta ca PSD va pierde presedintia Senatului. De fapt, cu exceptia lui Ponta, greii PSD nu au intentionat nicio clipa sa-l schimbe! Cum dracu’ sa-l schimbi pe cel mai bun partener de Spa al lui Vintu?! Din pozitia de nr.2 din Stat?! Mai ales acum, cind “Grasutul” SOV are cel mai beton dosar de stat in puscarie citiva ani!!!
ARDE RAU! Pentru salvarea lui Vintu, parlamentarii, inclusiv citiva de la putere dar si foarte multi liberali, ca sa nu mai vorbim de Iliescu, Nastase, Voiculescu si Crin, sint gata de suspendarea lui Basescu, incepind din noaptea trecuta! Astfel, Mircea Geoana ajunge Presedinte al Romaniei!
Va reamintesc un episod ciudat, petrecut cu citeva zile inainte de 6 decembrie 2009. MG da un interviu suspect in Gazeta Sporturilor, cu un mesaj straniu, ca o va schimba din functie, daca ajunge Presedinte peste citeva zile, pe Laura Codruta Kovesi, Procurorul General al Romaniei. Taman cind, noi nu stiam atunci, era arestat in Indonezia Popa, omul lui SOV!

Nu stiu daca Geoana este santajabil de catre Vintu, mi-as dori sa nu fie! Dar stiu sigur ca Ponta este foarte putin legat de mecanismele diabolico-financiare ale lui SOV! Daca adaugam si bomba lui Ghita, cum ca Vintu ar fi platit, direct, fosti Presedinti ai Romaniei, inseamna ca si Iliescu, nu doar Emil, au primit bani! Pentru afirmatiile grave, Ghita e obligat sa produca probe de urgenta!
In naivitatea mea, am crezut ca Geoana a fost in USA pentru a obtine un sprijin in distantarea sa de catre vesnicul Iliescu. Deocamdata, evenimentele ma contrazic! Ceea ce e clar insa, e ca Ponta are in fata batalia vietii lui! Este cel mai putin legat de Vintu sau de Voiculescu, pe care l-a cam sictirit in ultima perioada! E adevarat, nici Iliescu nu poate fi sigur de Geoana, nea Mircea a jucat de mai multe ori la doua capete!
Complicat, complicat! Miza este salvarea lui SOV, repet, din cel mai complicat dosar al vietii lui! Daca Vintu este albit, atunci Nastase, Voiculescu, etc pot ciocni cupele de sampanie! Dar, din pacate pentru el, Ponta este astazi cel mai slab om din PSD! Va reusi, oare, Procurorul, o pirueta mai dihai decit a lui Iliescu?! E Geoana santajabil?! Vom afla curind…
Sa fiti iubiti!
AUTOR RADU MORARU
SURSA www.nasul.tv 

Niciun comentariu: