luni, 31 ianuarie 2011

RASCOALA SI SOLIDARITATE

Arestarea preventiva a baronului argesean, Constantin Nicolescu, a produs panica si isterie in jurul aliantei penale, PSD+PNL+Voiculescu. Unul dintre sforarii partidului rosu, Adrian Nastase, este indignat ca o personalitate onesta si cinstita ca Nicolescu, este anchetat de catre procuratura.

Bombonel, zis si '' matusa Tamara'', este mirat ca poporul nu are o reactie de solidaritate cu anchetatul penal. Fostul premier, lanseaza un slogan de lupta impotriva tiranului: acum ori niciodata! Sloganul este adresat partidului, si pentru populatie. Nastase doreste sa izbucneasca o revolta, impotriva puterii. Traieste cu impresia ca multimea va iesi in strada aparand si incercand sa scoata din ghiarele justitiei un infractor. Cetateanul simplu, care a fost furat, si tinut sub bocancii personajelor de teapa lui Nicolescu, sa iasa-n strada, sa lupte pentru libertatea individului.

Faptul ca socialistii protesteaza si zbiara la televizor nu ma deranjeaza. M-am obisnuit ca  fiecare actiune prezidentiala, guvernamentala sau juridica sa fie insotita, de ipocrizie si manifeste isterice pe trusturile media, puse de mogulime la dispozitia opozitiei. Insa sunt revoltat de nesimtirea de care da dovada '' matusa Tamara''.

Individul penal, protejat de Parlamentul Romaniei, ne invita-n strada sa-i aparam interesul. Sa zbieram, sa fim isterici, de ce nu violenti, sa-i scapam rechinul de racoare. Sa facem un scut impotriva statului politienesc, instrumentat de Traian Basescu. Trebuie sa fim si noi scandalizati ca in sfarsit prin aparatul judiciar, sunt procurori si judecatori, demni de hainele magistraturii, care deranjeaza structurile mafiote, construite cu maiestrie de Nastase sub bagheta magica, din mana prezidabilului Iliescu. La imparteala cascavalului, produs pentru partid din fals, uz de fals si mite, de catre baronul argesean, nu am fost chemati. Atunci Nastase si turma nu au avut nevoie de prostime. Pentru aceste specimene, cetateanul conteaza cand trebuie sa-i acorde votul, sau sa iasa ca bizonul in strada aparandu-i interesul si facandu-i jocul politic dupa bunul plac.

Cu siguranta in ziua cand se va judeca recursul baronului, se vor gasi destui membri anonimi de partid, ceva prostime cumparata, transportata cu autobuzul, sa protesteze in fata sediilor PDL din cateva judete. Vor face act de prezenta si cateva camere de luat TV, de la trusturile infecte. Pe sticla va fii isterie, tonomatele ne vor prezenta marea revolta populara, impotriva puterii si justitiei nedrepte, care actioneaza la comenzi politice. Vom vedea marea miscare de solidaritate cu securistul Costica Nicolescu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

curuletz arunca fumigene urat mirositoare sperand sa amane la nesfarsit dosarele lui grele de coruptie...multumim idiotilor din mizil care au votat cu acest gunoi de politician...mai lepadaturilor de mizileni, curuletz va foloseste pt a scapa de puscarie, voi cu ce va alegeti? cu o punga de scurmaci?