vineri, 22 iulie 2011

VA CONVINE SA-L PLATITI PE CATALIN VOICU?

Romania, este statul in care domneste eternul '' Papura Voda '', tara tuturor posibilitatilor.. Suntem singurul stat de pe mapamond, in care anormalul devine normal iar normalul devine anormal. Dupa cutumele prin care '' Papura Voda '', domneste un personaj poate ajunge din parnaie in parlamentul Romaniei.

Cu siguranta va mai amintiti de Catalin Voicu. Celebrul senator PSD, care a ratat la mustata ungerea in fruntea Ministerului de Interne. Ghinionul a fost ca Mircea Geoana a fost presedintele tarii pentru o singura seara. Noaptea de dupa inchiderea urnelor. Acest Catalin Voicu, tovaras la catarama cu personalitatea '' ejaculata '' Marian Vanghelie, in urma cu 16 luni de zile s-a trezit cu un dosar penal pe cap. Voicu este acuzat pentru fapte de coruptie si trafic de influienta. Mai precis, tovarasul lui Vanghelie aranja dosarele penale in instanta cu judecatorul Florin Costiniu. Nevasta domnului Costiniu, Viorica este judecatoarea de curte a lui Sorin Ovidiu Vantu. De cate ori Vantu are probleme cu justitia, dosarul intocmit cade pe mana Vioricai Costiniu, iar vanatorul de ''raketi'' scapa basma curata.

Acum 16 luni de zile in urma, partidul la lasat din brate pe Catalin Voicu. Lesinurile si bolile de inima descoperite pe ultima suta de metri de medicul de serviciu din curtea PSD-ului Serban Bradisteanu, nu aveau sa-l salveze pe Voicu de arestul preventiv. Doar Mircea Geoana ii plangea de mila la tribuna senatului cand se vota ridicarea imunitatii parlamentare. : '' domnul Voicu, nu a putut veni, sa-l scuzam e bolnavior saracul ''. In acea vreme tanarul Victor Ponta, abia uns de Ion Iliescu in frunte partidului era un partizan al justitiei. Declara ca partidul nu se va opune justitiei in cazul Voicu, si ca senatorul trebuie sa-si probeze vinovatia in fata instantei.


Dupa votul din Parlament, Catalin Voicu s-a ales cu 16 luni de parnaie. Stiu ca nu a fost condamnat, doar arestat preventiv dar odata intrat pe poarta pentenciarului, tot parnaie se cheama ca ai facut. In timp ce Voicu, isi petrecea vremea la Rahova unde cersea o bucata de slaninuta in plus ca murea de foame, in cont luna de luna, statul  roman ii vira salariu de senator. Timp de 16 luni, statul roman a platit un parlamentar care absenta nemotivat de la serviciu. Voi daca petreceti 16 luni in arest cu siguranta la iesire sunteti nevoiti sa va cautati un nou loc de munca. Ei bine dupa 16 luni de parnaie Catalin Voicu aterizeaza din nou in Senatul Romaniei, acolo unde va initia proiecte de lege si va vota legi. Opozitia castiga un vot in plus. Victor Ponta liderul PSD-ului, nu mai este convins de vinovatia senatorului. Nu exista probe clare, daca ar fi s-ar fi dat o sentinta de mult timp, declara Ponta. In opozitie este sarbatoare mare. Votul controversat adus de Catalin Voicu, reduce diferenta dintre putere si opozitie doar la un singur vot.

Problema este ca eu nu-s dispus sa platesc din buzunarul propiu, un personaj de teapa lui Catalin Voicu. Voua va convine sa platiti aceasta haimana? Cat priveste prezumtia de nevinovatie sa si-o bage Catalin Voicu si USL-ul undeva. Interceptarile facute publice de DNA, acum 16 luni a demonstrat tot ce se putea demonstra in acest caz. Voicu este vinovat si trebuie sa plateasca. Iesit de la racoare, Voicu are relatiile necesare sa tot intinda termenele de judecata pana ai lui vor ajunge la putere. Nu m-ar mira ca odata cu USL-ul in fruntea guvernului sa-l vad pe Catalin Voicu uns la Ministerul de Interne sau pe Dan Sova instalat la Justitie, care de ceva vreme probleme cu parchetul.

Niciun comentariu: