joi, 13 ianuarie 2011

PROXENENETISM LA PDL BOTOSANI

Mafia, nu are culoare politica. Mafiotii sunt infiltrati in structura politica, plecand de la nivelul local ajungand pana la nivelul national : parlament, guvern, presedentie, justitie. Astazi nu poti arata cu degetul doar un partid politic, afirmand : uite mafiotii si coruptii tarii. Acest gen de personaje se afla in toate partidele politice, fie ele parlamentare sau neparlamentare.
Despre prostitutie se spune ca este cea mai veche meserie, dar si foarte banoasa. Avand in vedere ca din prostitutie rezulta bani frumosi, proxenetismul era meseria de baza a lui Marian Verenciuc, membru PDL Botosani, acesta ocupand si functia de presedinte a organizatiei de tineret a partidului de pe raza judetului. Faptul ca astazi cand buba a explodat in presa, a fost exclus din partid e frectie la picior de lemn. Daca individului nu i se instrumenta un dosar penal, banii proveniti din proxenetism erau foarte utili portocaliilor, in 2012 la alegerile parlamentare. Era foarte posibil ca acest individ sa devina deputat de Botosani din 2012.
Anchetatorii cazului, au precizat ca in reteaua individului era implicat Sergio Matei Buga, un om de afaceri din Iasi si un numar de elevi de la liceul sportiv din aceiasi localitate.
Potrivit procurorilor, Verenciuc racola fete din judeţul Botoşani, le ducea în cluburi, le plătea consumaţia şi întreţinea relaţii sexuale cu ele. Apoi le propunea să lucreze în Grecia ca baby-sitter. Sergio Buga, si elevii sportivi l-ar fi ajutat pe Verenciuc să racoleze tinere şi din Iaşi.
Fetele ajungeau în Grecia la fratele tânărului, care le-ar fi obligat să se prostitueze în diferite locaţii. Conform rechizitoriului, Cristinel Grigoraş, fratele lui Verenciuc, le lua actele fetelor, le bătea şi chiar le viola, dacă acestea refuzau să întreţină relaţii sexuale cu dieferite persoane.
Jumătate din banii câştigaţi de tinere ar fi ajuns în buzunerele lui Grigoraş. Doar de pe urma a două tinere bărbatul ar fi câştigat aproximativ 77.000 de euro. O parte din bani ar fi ajuns şi la Verenciuc.
În faţa anchetatorilor preşedintele Organizaţiei de Tineret al PDL Botoşani nu şi-a recunoscut faptele. Procurorii l-au trimis pe tânăr şi pe Sergio Buga în judecată pentru trafic de persoane, iar pentru Grigoraş dosarul s-a disjuns.
Contactat de presa, Verenciuc nu-si recunoaste faptele, ba mai mult ameninta sus si tare ca va da statul in judecata pentru aceasta mizerie care a fost instrumentata, pentru ai pata imaginea, mentionand ca se supune deciziei partidului, referitor la excludere.

2 comentarii:

Riddick spunea...

A fost dat afară din partid. Nu va ajunge deputat, cel puţin nu din partea PDL.

TANO spunea...

stiu ca la dat afara catalin flutur din partid.fara sprijin politic ajunge-n parnaie.era un tip foarte influient prin judet