marți, 22 martie 2011

PRINS CU RATA-N GURA, EL JURA CA NU FURA

Cazul eurospagii, incasate de Adrian Severin a produs reactii extrem de vehemente din partea presei. Foarte multi jurnalisti l-au mitraliat pe eurospaga, unii apropiati partidului, au incercat sa-l perieze si sa-l scoata basma curata in fata prostimii. Unul dintre ei este expertul in politica externa, Bogdan Chiriac. Nu ma mir, ambii au acealeasi obiceiuri. Amandoi stau cu mana intinsa sa primeasca spaga, diferenta este ca eurodeputatul taie chitanta. Transforma spaga in onorariu. Realitatea la invitat pe Severin in platourile de filmare sa ne explice cum sta treaba cu Libia, si sa-l critice pe Basescu ca nu are inca o pozitie oficiala, fata de evenimentele petrecute-n Libia. Eurospaga, preda la Realitatea TV, lectii despre politica externa a Romaniei, in acest gen de situatii.

Cand sunt prinsi cu rata-n gura, demnitarii nostri indiferent de partidul de unde provin recita ca papagalii aceasi placa veche. Nu sunt corupti, sunt cinstiti, sunt verticali, influienti si deranjeaza pe cineva. Pe cine deranjeaza evita Adrian Severin sa ne informeze. Individul boceste ca o fata mare, ca tot ce vedem nu este adevarat. Totul este o facatura, o inscenare, fragmente scoase din context, pentru a fi denigrat el si o data cu el si Parlamentul European. Eu sunt curios daca Adrian Severin stie ce continea acele amendamente. A reusit sa le citeasca si sa analizeze, sa decida singur daca sunt necesare introducerea lor?! Nu cred, a alergat cu ele la Sebastian Bodu, sa le introduca, cat mai repede posibil. Bodu le-a analizat, poate le avea in agenda de lucru de mai mult timp si a reusit sa le introduca. Dupa cum spunea si Severin e mai bine sa apelezi la intermediari, e mai sigur mai ales daca intermediarul este deacord cu ce contine amendamentul. Pe individ il interesa spaga pe care o putea primi de la jurnalistii britanici. Inscenare, inscenare dar pe fragmentul video difuzat de toata presa europarlamentarul PSD, era dispus sa-si mai ofere serviciile de consultanta pentru britanici si-n alte cazuri, daca mai aveau nevoie de cate un amendament introdus pe unde mai aveau nevoie.

Victor Ponta, presedintele PSD, a incercat pana astazi sa puna batista pe tambal. Pana se lamureste situatia e bine sa se autosuspende din partid. Praf in ochi aruncat prostimii. Astazi a devenit mai dur invitandu-l pe eurospaga sa demisioneze din partid si din Parlamentul European, in caz contrar amenintand cu excuderea. Avand in vedere ca DNA s-a autosesizat in acest caz de spaga europeana, Adrian Severin se agata de scaunul din Parlamentul European. Nu ma mira, asa fac toti demnitarii cand aud zgomotul catuselor la ureche. Obicei invatat de la colegul de partid Adrian Nastase. Severin indiferent de ce-i cere partidul, opinia publica sau colegii din Parlamentul European, nu va demisiona. Borfasul nu are tupeu sa ajunga si sa raspunda in fata legii. Dupa ce-i va expira mandatul, individul din senin va capata toate bolile incurabile de pe fata pamantului, daca pana atunci nu reuseste sa-si faca uitat dosarul prin raft prafuit la DNA.

Un comentariu:

Anonim spunea...

se da la fund vreo cateva luni pana dispare subiectul din presa aservita romana, dupa care va reveni in prim plan ca paduchiul in fruntea lata a socialistului de rand...nu va pierde la salariu mai nimic...oricum e mai usor sa iei spaga in romania, daca te prinde DNA dai rapid vina pe basescu si scapi...eu il bag in pizda masii de eurolichea socialista, datorita actiunilor lui, imaginea romaniei are de suferit...si eu am comentat acest subiect, daca ai chef te astept...