marți, 17 ianuarie 2012

VOR DOAR CAPUL LUI BASESCU!

CTP Hurezeanu Dinescu si Tatulici VOR DOAR CAPUL LUI BASESCU !
Marele revolutionar Mircea Dinescu, cel care nici macar nu l-a luat de guler pe Iliescu sa-l intrebe despre mortii din decembrie ’89, despre teroristi, era indignat astazi ca un jandarm si-a sters bocancii de steagul unui protestatar! Cit tupeu! Cam aceasta este diferenta dintre evenimentele pe care eu le-am trait in strada, atunci, si teatrul ieftin pe care il vad astazi la televizor.

Revolutionari ratati si castrati de beneficiile bugetare, militari cu ochii iesiti din orbite ca li s-au taiat 11 milioane din pensia de, probabil 45, aurolaci si nebuni, pensionari securisti indoctrinati de turnatoriile “Felix”, tineri aventurieri si adolescenti romantici, baietii de cartier din galeriile fotbalului, studenti care descopera ca madam Andronescu este o extraterestra comparativ cu amaritul de Funeriu cu studii si colaborari in Franta, Japonia si Germania! Si multi oameni de buna credinta dar foarte saraci, sau saraciti, si usor de manipulat, amagiti inca din anii ’90 cu sloganul “Nu ne vindem tara! Noi muncim, nu gindim!”. Toti acesti oameni, aproape 10.000 in toata tara, sint pe strada, vor libertate si si il vor jos pe “dictatorul” Basescu!

Evenimentele de astazi, reflectate schizofrenic de catre mass media si imbratisate de CTP, Hurezeanu, Dinescu sau Tatulici, reprezinta o uriasa nedreptate fata de eroii din decembrie ’89! Atunci a fost lupta impotriva unei crunte dictaturi, atunci au fost tancuri si gloante adevarate si morti si raniti! Cum dracu’ se face ca, Tatulici – care se dadea in gasca cu Nicu Ceausescu, CTP – care a scris la Scinteia de dupa ’89, Dinescu – Primul Revolutionar al Tarii si Hurezeanu – “omul liber” de la Europa Libera, toti 4 sint in aceeasi  cumetrie si imbratiseaza, cu mare entuziasm, cacealmaua de “dimbovilutie”!? Un fel de “revolutie”, fara popor si fara revolutionari autentici!
In fapt, cei 4 sint reprezentantii Sistemului, un sistem obosit de virsta, ruginit de coruptie, gripat de lipsa de profesionalism. Un sistem care a crezut ca il va impacheta pe marinarul de la Constanta in foi de vita si va zburda peste Romania. Piratul a avut insa dintii tari! Sistemul a vrut sa-i rupa coltii in 2007, n-a reusit! In 2009 a fost cit p-aci, insa Piratul si-a folosit pistolul si i-a ciuruit! La mustata! La suvita! Pentru asta, ca a folosit poporul impotriva Sistemului, Traian Basescu nu va fi iertat niciodata! Dar fiindca nu a pierdut in 2009, Piratul din Marea Neagra trebuie pedepsit exemplar!
Ce atita vrajeala pe analistii patriei noastre, ce atita consum sa tii atitea televiziuni falite cind, de fapt, toti vor capul lui Basescu?! Dar Base nu e genul sa demisioneze, si nici nu ar fi suficient pentru vechiul sistem! Aia vor razbunare, sa-l umileasca, sa-l pedepseasca, sa-l… Tipic romanesc, Iliescu stie reteta, a mai aplicat-o, de Craciun, ca atunci era liber-cugetator!
Sint foarte curios sa vad ce va face cel de-al 4-lea ESCU, zau ca nu stiu! Dar voi scrie in continuare! Ca un om nascut si crescut in zodia ESCU, si cu bune si cu rele.
Sa fiti iubiti!
AUTOR RADU MORARU
SURSA www.nasul.tv 

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ba...TU CHIAR NU MAI AI RUSINE!

Zit spunea...

,,Ca un om nascut si crescut in zodia ESCU''

Radule,morarule,tu nu ai fost nascut.Tu esti cacat.